Cognom FachadoSaber més respecte al cognom Fachado és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Fachado sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Fachado.

El cognom Fachado en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Fachado, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Fachado és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Fachado

Veure mapa del cognom Fachado

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Fachado en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Fachado, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Fachado que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Fachado, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Fachado. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Fachado és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Fachado del món

 1. Espanya Espanya (146)
 2. Argentina Argentina (44)
 3. Estats Units Estats Units (10)
 4. Portugal Portugal (4)
 5. Brasil Brasil (3)
 6. Micronèsia Micronèsia (1)
 7. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Fachado en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Fachado poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Fachado és un cognom més freqüent, i en quins països Fachado és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Fachado. Això es deu a que moltes vegades el cognom Fachado ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Fachado fa que puguem trobar molts cognoms similars a Fachado.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Fachado pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Fachado, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Fachado o algun dels cognoms similars a Fachado no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Fachado a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Fachado diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Fachada
 2. Facto
 3. Fosado
 4. Focato
 5. Facteau
 6. Fageda
 7. Fajeda
 8. Fassati
 9. Fastio
 10. Fauchet
 11. Fausto
 12. Feced
 13. Fecheta
 14. Fechete
 15. Fecht
 16. Fekadu
 17. Fichet
 18. Fichot
 19. Ficht
 20. Fikadu
 21. Focht
 22. Fojada
 23. Fucito
 24. Facet
 25. Fascetto
 26. Fucht
 27. Fekade
 28. Fichett
 29. Fakude
 30. Fachetti
 31. Fossato
 32. Foscato
 33. Fukada
 34. Facetti
 35. Fusato
 36. Fichte
 37. Fechita
 38. Faked
 39. Facciuto
 40. Faget