Cognom FelisioSaber més respecte al cognom Felisio és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Felisio sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Felisio.

El cognom Felisio en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Felisio, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Felisio és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Felisio

Veure mapa del cognom Felisio

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Felisio en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Felisio, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Felisio que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Felisio, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Felisio. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Felisio és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Felisio del món

 1. Itàlia Itàlia (66)
 2. Indonèsia Indonèsia (10)
 3. Brasil Brasil (3)
 4. França França (1)
 5. Índia Índia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Felisio en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Felisio poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Felisio és un cognom més freqüent, i en quins països Felisio és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Felisio ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Felisio tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Felisio que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Felisio pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Felisio, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Felisio o algun dels cognoms similars a Felisio no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Felisio a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Felisio diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Felicio
 2. Felisi
 3. Felisso
 4. Felici
 5. Felicia
 6. Felico
 7. Felis
 8. Flisco
 9. Felisa
 10. Folisi
 11. Felise
 12. Felizia
 13. Flisi
 14. Falasco
 15. Falis
 16. Falise
 17. Falish
 18. Falso
 19. Faulisi
 20. Felco
 21. Felic
 22. Felice
 23. Felius
 24. Felix
 25. Feliz
 26. Felks
 27. Fells
 28. Fels
 29. Felsch
 30. Felske
 31. Felski
 32. Felss
 33. Filiasi
 34. Filosi
 35. Filoso
 36. Flis
 37. Fliss
 38. Flosi
 39. Feliks
 40. Feliza