Cognom FerbracheSaber més respecte al cognom Ferbrache és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ferbrache sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ferbrache.

El cognom Ferbrache en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ferbrache, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ferbrache és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ferbrache

Veure mapa del cognom Ferbrache

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ferbrache en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ferbrache, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ferbrache que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ferbrache, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ferbrache. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ferbrache és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ferbrache del món

 1. Estats Units Estats Units (282)
 2. Guernsey Guernsey (198)
 3. Anglaterra Anglaterra (39)
 4. Austràlia Austràlia (32)
 5. Països Baixos Països Baixos (19)
 6. Canadà Canadà (18)
 7. Jersey Jersey (14)
 8. Escòcia Escòcia (7)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 10. Grècia Grècia (1)
 11. Noruega Noruega (1)
 12. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 13. Romania Romania (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ferbrache en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ferbrache poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ferbrache és un cognom més freqüent, i en quins països Ferbrache és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Ferbrache ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ferbrache fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ferbrache.

 1. Farbrace
 2. Firebrace
 3. Fairbrace
 4. Forbra
 5. Farbrother
 6. Fairbrother
 7. Farebrother
 8. Ferber
 9. Ferbert
 10. Frabre
 11. Furbringer
 12. Farfra
 13. Fuerbringer
 14. Fairbrass
 15. Fairbridge
 16. Forbear
 17. Faerber
 18. Fairbairn
 19. Fairbeard
 20. Fairborne
 21. Farber
 22. Farivar
 23. Feuerborn
 24. Forberg
 25. Forbord
 26. Forfar
 27. Frabro
 28. Frapart
 29. Fraver
 30. Freebairn
 31. Frovarp
 32. Frybarger
 33. Furber
 34. Furberg
 35. Furbert
 36. Furfar
 37. Furfari
 38. Furfaro
 39. Frafer
 40. Friburghi