Cognom FesseSaber més respecte al cognom Fesse és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Fesse sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Fesse.

El cognom Fesse en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Fesse, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Fesse és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Fesse

Veure mapa del cognom Fesse

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Fesse en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Fesse, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Fesse que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Fesse, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Fesse. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Fesse és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Fesse del món

 1. Nigèria Nigèria (6)
 2. Estats Units Estats Units (4)
 3. Camerun Camerun (3)
 4. Rússia Rússia (3)
 5. Brasil Brasil (2)
 6. Alemanya Alemanya (2)
 7. Anglaterra Anglaterra (2)
 8. Bhutan Bhutan (1)
 9. Costa Rica Costa Rica (1)
 10. Iran Iran (1)
 11. Marroc Marroc (1)
 12. Noruega Noruega (1)
 13. Romania Romania (1)
 14. Suècia Suècia (1)
 15. Tunísia Tunísia (1)
 16. Uzbekistan Uzbekistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Fesse en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Fesse poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Fesse és un cognom més freqüent, i en quins països Fesse és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Fesse ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Fesse. Això es deu a que moltes vegades el cognom Fesse ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Fesse tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Fesse que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Fasse
 2. Feese
 3. Feise
 4. Feske
 5. Fess
 6. Fessy
 7. Fisse
 8. Fosse
 9. Fessa
 10. Fesso
 11. Fehse
 12. Fessi
 13. Faasse
 14. Fasce
 15. Fase
 16. Fasie
 17. Faske
 18. Fass
 19. Fassa
 20. Fassi
 21. Fasso
 22. Fassy
 23. Fause
 24. Faysse
 25. Feake
 26. Feas
 27. Fece
 28. Fecke
 29. Feece
 30. Feeke
 31. Fees
 32. Fege
 33. Feige
 34. Feis
 35. Feiss
 36. Fes
 37. Fesch
 38. Fesi
 39. Fesko
 40. Fesque