Cognom FevreSaber més respecte al cognom Fevre és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Fevre sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Fevre.

El cognom Fevre en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Fevre, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Fevre és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Fevre

Veure mapa del cognom Fevre

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Fevre en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Fevre, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Fevre que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Fevre, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Fevre. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Fevre és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Fevre del món

 1. França França (4182)
 2. Dinamarca Dinamarca (80)
 3. Anglaterra Anglaterra (53)
 4. Argentina Argentina (50)
 5. Polinèsia Francesa Polinèsia Francesa (43)
 6. Estats Units Estats Units (41)
 7. Bèlgica Bèlgica (34)
 8. Nova Zelanda Nova Zelanda (23)
 9. Nova Caledònia Nova Caledònia (21)
 10. Austràlia Austràlia (15)
 11. Canadà Canadà (12)
 12. Sud-àfrica Sud-àfrica (12)
 13. Espanya Espanya (11)
 14. Suïssa Suïssa (10)
 15. Xile Xile (7)
 16. Alemanya Alemanya (4)
 17. Escòcia Escòcia (3)
 18. Països Baixos Països Baixos (2)
 19. Noruega Noruega (2)
 20. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 21. Angola Angola (1)
 22. Gal·les Gal·les (1)
 23. Jersey Jersey (1)
 24. Kenya Kenya (1)
 25. Mèxic Mèxic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Fevre en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Fevre poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Fevre és un cognom més freqüent, i en quins països Fevre és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Fevre ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Fevre. Això es deu a que moltes vegades el cognom Fevre ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Fevre fa que puguem trobar molts cognoms similars a Fevre.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Fevre pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Fevre, com podem comprovar.

 1. Favre
 2. Febre
 3. Febvre
 4. Feuvre
 5. Fevry
 6. Fabre
 7. Fabvre
 8. Faivre
 9. Fauvre
 10. Favro
 11. Febro
 12. Febure
 13. Fever
 14. Fevero
 15. Fevier
 16. Febry
 17. Favra
 18. Fabra
 19. Fabri
 20. Fabro
 21. Fabry
 22. Favara
 23. Favari
 24. Favaro
 25. Faver
 26. Faveri
 27. Favero
 28. Favier
 29. Favor
 30. Favreau
 31. Feaver
 32. Fefer
 33. Feffer
 34. Feifer
 35. Feyfer
 36. Fobare
 37. Favori
 38. Feber
 39. Faviere
 40. Fabar