Cognom FrerichSaber més respecte al cognom Frerich és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Frerich sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Frerich.

El cognom Frerich en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Frerich, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Frerich és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Frerich

Veure mapa del cognom Frerich

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Frerich en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Frerich, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Frerich que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Frerich, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Frerich. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Frerich és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Frerich del món

 1. Alemanya Alemanya (826)
 2. Estats Units Estats Units (634)
 3. Anglaterra Anglaterra (5)
 4. Brasil Brasil (3)
 5. Itàlia Itàlia (1)
 6. Països Baixos Països Baixos (1)
 7. Panamà Panamà (1)
 8. Suècia Suècia (1)
 9. Tonga Tonga (1)
 10. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Frerich en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Frerich poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Frerich és un cognom més freqüent, i en quins països Frerich és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Frerich. Això es deu a que moltes vegades el cognom Frerich ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Frerich o algun dels cognoms similars a Frerich no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Frerich a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Frerich diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Frerichs
 2. Freireich
 3. Frericks
 4. Freriks
 5. Freris
 6. Froreich
 7. Freres
 8. Frerk
 9. Frerker
 10. Frerking
 11. Frers
 12. Frohreich
 13. Ferarios
 14. Fereres
 15. Ferrerias
 16. Forwerck
 17. Frearson
 18. Freerks
 19. Freires
 20. Freiros
 21. Frieros
 22. Frierson
 23. Freures
 24. Frears
 25. Fryers
 26. Farreras
 27. Farreres
 28. Farreros
 29. Ferraris
 30. Ferrars
 31. Ferreras
 32. Ferreres
 33. Ferreros
 34. Ferrers
 35. Fraraccio
 36. Freerksen
 37. Fraresso
 38. Friargiu
 39. Ferrarese
 40. Ferraresi