Cognom FrutoSaber més respecte al cognom Fruto és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Fruto sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Fruto.

El cognom Fruto en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Fruto, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Fruto és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Fruto

Veure mapa del cognom Fruto

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Fruto en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Fruto, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Fruto que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Fruto, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Fruto. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Fruto és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Fruto del món

 1. Filipines Filipines (1724)
 2. Colòmbia Colòmbia (1158)
 3. Argentina Argentina (1074)
 4. Panamà Panamà (454)
 5. Ecuador Ecuador (404)
 6. Estats Units Estats Units (153)
 7. Brasil Brasil (145)
 8. Mèxic Mèxic (136)
 9. Veneçuela Veneçuela (136)
 10. Espanya Espanya (92)
 11. Cuba Cuba (88)
 12. Paraguai Paraguai (70)
 13. Rússia Rússia (6)
 14. Canadà Canadà (5)
 15. Portugal Portugal (4)
 16. Índia Índia (3)
 17. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 18. Xile Xile (2)
 19. Austràlia Austràlia (1)
 20. Bèlgica Bèlgica (1)
 21. República Dominicana República Dominicana (1)
 22. Iraq Iraq (1)
 23. Luxemburg Luxemburg (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Fruto en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Fruto poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Fruto és un cognom més freqüent, i en quins països Fruto és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Fruto fa que puguem trobar molts cognoms similars a Fruto.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Fruto pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Fruto, com podem comprovar.

 1. Frato
 2. Fruta
 3. Fruth
 4. Frito
 5. Frauto
 6. Farto
 7. Forto
 8. Frado
 9. Frate
 10. Frati
 11. Fratt
 12. Fratto
 13. Fredo
 14. Fret
 15. Frett
 16. Fretto
 17. Frith
 18. Frota
 19. Fruit
 20. Fruitt
 21. Fryth
 22. Furuta
 23. Ferto
 24. Firuta
 25. Frot
 26. Farut
 27. Frodo
 28. Ferito
 29. Fratu
 30. Firut
 31. Fruet
 32. Forato
 33. Frudd
 34. Frite
 35. Frude
 36. Frat
 37. Faraudo
 38. Farty
 39. Faurot
 40. Ferati