Cognom GabarrizSaber més respecte al cognom Gabarriz és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Gabarriz sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Gabarriz.

El cognom Gabarriz en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Gabarriz, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Gabarriz és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Gabarriz

Veure mapa del cognom Gabarriz

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Gabarriz en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Gabarriz, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Gabarriz que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Gabarriz, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Gabarriz. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Gabarriz és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Gabarriz del món

 1. Espanya Espanya (43)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Gabarriz en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Gabarriz poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Gabarriz és un cognom més freqüent, i en quins països Gabarriz és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Gabarriz ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Gabarriz. Això es deu a que moltes vegades el cognom Gabarriz ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Gabarriz tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Gabarriz que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Gabarriz pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Gabarriz, com podem comprovar.

 1. Gabarrez
 2. Gabarris
 3. Gabarres
 4. Gabarros
 5. Gabarrus
 6. Gabriz
 7. Gabarroca
 8. Gabris
 9. Gabrig
 10. Gabeiras
 11. Gabriac
 12. Gabrick
 13. Gabrish
 14. Gabrys
 15. Gavris
 16. Gabres
 17. Gabourg
 18. Gabrić
 19. Gabryś
 20. Gabrysza
 21. Gabrych
 22. Gabruk
 23. Gabrica
 24. Gaboras
 25. Gabraj
 26. Gabrek
 27. Gabreck
 28. Gavares
 29. Gaborek
 30. Gabrici
 31. Govaris
 32. Gabrysch
 33. Gabrysiak
 34. Gavras
 35. Gavrus
 36. Gebers
 37. Giberga
 38. Giberson
 39. Goberg
 40. Guevarez