Cognom GabarroSaber més respecte al cognom Gabarro és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Gabarro sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Gabarro.

El cognom Gabarro en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Gabarro, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Gabarro és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Gabarro

Veure mapa del cognom Gabarro

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Gabarro en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Gabarro, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Gabarro que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Gabarro, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Gabarro. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Gabarro és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Gabarro del món

 1. Espanya Espanya (1164)
 2. Argentina Argentina (175)
 3. Estats Units Estats Units (48)
 4. França França (23)
 5. Xile Xile (21)
 6. Mèxic Mèxic (19)
 7. Canadà Canadà (15)
 8. Noruega Noruega (6)
 9. Brasil Brasil (5)
 10. Andorra Andorra (1)
 11. Aruba Aruba (1)
 12. Suïssa Suïssa (1)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Escòcia Escòcia (1)
 15. Romania Romania (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Gabarro en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Gabarro poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Gabarro és un cognom més freqüent, i en quins països Gabarro és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Gabarro ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Gabarro fa que puguem trobar molts cognoms similars a Gabarro.

No tots els cognoms similars al cognom Gabarro tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Gabarro que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Gabarro o algun dels cognoms similars a Gabarro no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Gabarro a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Gabarro diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Gabarra
 2. Gabarre
 3. Gabarri
 4. Gavarro
 5. Gaburro
 6. Gabar
 7. Gabara
 8. Gabaree
 9. Gabari
 10. Gavarre
 11. Gavarri
 12. Gafaro
 13. Gavarra
 14. Gabauer
 15. Gabber
 16. Gaber
 17. Gabieiro
 18. Gabiria
 19. Gabor
 20. Gaboury
 21. Gabr
 22. Gabra
 23. Gabre
 24. Gabree
 25. Gabri
 26. Gabry
 27. Gafar
 28. Gaffurro
 29. Gaforio
 30. Gaibar
 31. Gavara
 32. Gavari
 33. Gaviro
 34. Gebara
 35. Gobar
 36. Gubaer
 37. Guifarro
 38. Gafare
 39. Gubaire
 40. Gabeira