Cognom GaimesSaber més respecte al cognom Gaimes és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Gaimes sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Gaimes.

El cognom Gaimes en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Gaimes, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Gaimes és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Gaimes

Veure mapa del cognom Gaimes

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Gaimes en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Gaimes, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Gaimes que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Gaimes, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Gaimes. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Gaimes és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Gaimes del món

 1. Marroc Marroc (170)
 2. Perú Perú (87)
 3. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (58)
 4. Estats Units Estats Units (27)
 5. Argentina Argentina (4)
 6. Mèxic Mèxic (1)
 7. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Gaimes en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Gaimes poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Gaimes és un cognom més freqüent, i en quins països Gaimes és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Gaimes. Això es deu a que moltes vegades el cognom Gaimes ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Gaimes fa que puguem trobar molts cognoms similars a Gaimes.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Gaimes pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Gaimes, com podem comprovar.

 1. Gaines
 2. Games
 3. Gaymes
 4. Gains
 5. Gamas
 6. Gamez
 7. Gams
 8. Gamys
 9. Ganes
 10. Gannes
 11. Ganues
 12. Gaynes
 13. Gemes
 14. Ghimis
 15. Gimez
 16. Gines
 17. Goines
 18. Gomes
 19. Guemes
 20. Guines
 21. Gyimesi
 22. Gémes
 23. Gaymas
 24. Guaimas
 25. Gommes
 26. Gims
 27. Goomes
 28. Gainous
 29. Gainza
 30. Gamiz
 31. Gamuz
 32. Gañez
 33. Ganas
 34. Gance
 35. Gancea
 36. Ganesh
 37. Gange
 38. Ganis
 39. Ganje
 40. Ganos