Cognom GeritySaber més respecte al cognom Gerity és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Gerity sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Gerity.

El cognom Gerity en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Gerity, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Gerity és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Gerity

Veure mapa del cognom Gerity

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Gerity en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Gerity, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Gerity que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Gerity, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Gerity. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Gerity és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Gerity del món

 1. Estats Units Estats Units (371)
 2. Anglaterra Anglaterra (17)
 3. Austràlia Austràlia (9)
 4. Canadà Canadà (4)
 5. Bermudes Bermudes (1)
 6. Illes Verges dels EUA Illes Verges dels EUA (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Gerity en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Gerity poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Gerity és un cognom més freqüent, i en quins països Gerity és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Gerity ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Gerity. Això es deu a que moltes vegades el cognom Gerity ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Gerity o algun dels cognoms similars a Gerity no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Gerity a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Gerity diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Garity
 2. Gearity
 3. Geraty
 4. Gerety
 5. Gerrity
 6. Gerty
 7. Gariety
 8. Garita
 9. Gariti
 10. Garito
 11. Garrity
 12. Garty
 13. Gearty
 14. Gerdy
 15. Gereta
 16. Gerot
 17. Gerrety
 18. Gerth
 19. Gerto
 20. Gerut
 21. Girty
 22. Graty
 23. Grit
 24. Griti
 25. Gritt
 26. Groty
 27. Guerit
 28. Gurita
 29. Gert
 30. Gerrit
 31. Gorty
 32. Geryt
 33. Geroth
 34. Gurit
 35. Geratt
 36. Gerraty
 37. Gaerte
 38. Gaherty
 39. Garaita
 40. Garat