Cognom GhakaSaber més respecte al cognom Ghaka és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ghaka sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ghaka.

El cognom Ghaka en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ghaka, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ghaka és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ghaka

Veure mapa del cognom Ghaka

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ghaka en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ghaka, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ghaka que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ghaka, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ghaka. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ghaka és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ghaka del món

 1. Camerun Camerun (53)
 2. Pakistan Pakistan (31)
 3. Índia Índia (29)
 4. Tanzània Tanzània (15)
 5. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ghaka en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ghaka poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ghaka és un cognom més freqüent, i en quins països Ghaka és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Ghaka. Això es deu a que moltes vegades el cognom Ghaka ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Ghaka tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Ghaka que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Ghaka o algun dels cognoms similars a Ghaka no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Ghaka a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Ghaka diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ghika
 2. Ghaga
 3. Gaka
 4. Gaca
 5. Gaga
 6. Gaja
 7. Gasa
 8. Gaska
 9. Gaza
 10. Geake
 11. Ghazi
 12. Ghica
 13. Ghisa
 14. Giaxa
 15. Gjika
 16. Gjoka
 17. Goaga
 18. Guaza
 19. Guska
 20. Gwak
 21. Gake
 22. Gaki
 23. Gak
 24. Ghaus
 25. Gkika
 26. Gako
 27. Ghash
 28. Goka
 29. Gazka
 30. Giska
 31. Gojka
 32. Gheza
 33. Gocka
 34. Gacka
 35. Gaaga
 36. Guaja
 37. Ghega
 38. Gkeka
 39. Gjeka
 40. Gika