Cognom GrappioloSaber més respecte al cognom Grappiolo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Grappiolo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Grappiolo.

El cognom Grappiolo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Grappiolo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Grappiolo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Grappiolo

Veure mapa del cognom Grappiolo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Grappiolo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Grappiolo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Grappiolo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Grappiolo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Grappiolo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Grappiolo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Grappiolo del món

 1. Itàlia Itàlia (155)
 2. Uruguai Uruguai (17)
 3. Argentina Argentina (15)
 4. Bèlgica Bèlgica (10)
 5. Estats Units Estats Units (3)
 6. Brasil Brasil (2)
 7. Dinamarca Dinamarca (1)
 8. França França (1)
 9. Japó Japó (1)
 10. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Grappiolo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Grappiolo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Grappiolo és un cognom més freqüent, i en quins països Grappiolo és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Grappiolo tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Grappiolo que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Groppello
 2. Garafolo
 3. Garofolo
 4. Grabiel
 5. Grabill
 6. Gravil
 7. Gravile
 8. Gravill
 9. Graville
 10. Gravillon
 11. Gravoil
 12. Graybill
 13. Gropallo
 14. Gropello
 15. Grabiela
 16. Groppelli
 17. Gravili
 18. Garpiel
 19. Garabello
 20. Garafalo
 21. Garafola
 22. Garavilla
 23. Garballo
 24. Garfield
 25. Garofalo
 26. Garofola
 27. Garofoli
 28. Garville
 29. Grabalos
 30. Grabalosa
 31. Grabeel
 32. Grabel
 33. Grable
 34. Grabolosa
 35. Grabulosa
 36. Grafals
 37. Grafulla
 38. Gravalos
 39. Gravalosa
 40. Gravel