Cognom HartleSaber més respecte al cognom Hartle és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Hartle sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Hartle.

El cognom Hartle en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Hartle, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Hartle és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Hartle

Veure mapa del cognom Hartle

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Hartle en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Hartle, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Hartle que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Hartle, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Hartle. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Hartle és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Hartle del món

 1. Estats Units Estats Units (3875)
 2. Anglaterra Anglaterra (676)
 3. Canadà Canadà (472)
 4. Sud-àfrica Sud-àfrica (128)
 5. Israel Israel (63)
 6. Austràlia Austràlia (38)
 7. Nova Zelanda Nova Zelanda (16)
 8. Alemanya Alemanya (15)
 9. Irlanda del Nord Irlanda del Nord (10)
 10. Jersey Jersey (7)
 11. Gal·les Gal·les (5)
 12. Suècia Suècia (4)
 13. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 14. Escòcia Escòcia (2)
 15. Itàlia Itàlia (2)
 16. Filipines Filipines (2)
 17. Afganistan Afganistan (1)
 18. Bielorússia Bielorússia (1)
 19. Espanya Espanya (1)
 20. França França (1)
 21. Grècia Grècia (1)
 22. Guatemala Guatemala (1)
 23. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 24. Països Baixos Països Baixos (1)
 25. Polònia Polònia (1)
 26. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Hartle en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Hartle poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Hartle és un cognom més freqüent, i en quins països Hartle és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Hartle ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Hartle fa que puguem trobar molts cognoms similars a Hartle.

 1. Hartl
 2. Hartleb
 3. Hartlep
 4. Hartley
 5. Hartly
 6. Hertle
 7. Hirtle
 8. Hartles
 9. Haertl
 10. Hardley
 11. Hardly
 12. Hartel
 13. Hartell
 14. Hartill
 15. Hartlage
 16. Hartlein
 17. Hartless
 18. Hartlieb
 19. Hartline
 20. Hartlove
 21. Heartley
 22. Hertl
 23. Hertler
 24. Hertley
 25. Hurdle
 26. Hardlei
 27. Hardile
 28. Harteley
 29. Hartil
 30. Hordle
 31. Haertel
 32. Hardel
 33. Hardeley
 34. Hardell
 35. Harthill
 36. Hartillo
 37. Hartland
 38. Hartlaub
 39. Hartleben
 40. Hartling