Cognom HollihanSaber més respecte al cognom Hollihan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Hollihan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Hollihan.

El cognom Hollihan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Hollihan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Hollihan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Hollihan

Veure mapa del cognom Hollihan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Hollihan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Hollihan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Hollihan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Hollihan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Hollihan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Hollihan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Hollihan del món

 1. Estats Units Estats Units (283)
 2. Canadà Canadà (73)
 3. Ecuador Ecuador (44)
 4. Anglaterra Anglaterra (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Hollihan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Hollihan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Hollihan és un cognom més freqüent, i en quins països Hollihan és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Hollihan fa que puguem trobar molts cognoms similars a Hollihan.

No tots els cognoms similars al cognom Hollihan tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Hollihan que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Hollihan pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Hollihan, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Hollihan o algun dels cognoms similars a Hollihan no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Hollihan a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Hollihan diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Hallihan
 2. Holihan
 3. Hollahan
 4. Hoolihan
 5. Houlihan
 6. Hullihan
 7. Hallahan
 8. Hillian
 9. Holahan
 10. Holian
 11. Hollan
 12. Holliam
 13. Hollien
 14. Hollin
 15. Holohan
 16. Hoolahan
 17. Houlahan
 18. Hulihan
 19. Hullihen
 20. Hallihane
 21. Hallan
 22. Hallin
 23. Hellan
 24. Hellin
 25. Hillan
 26. Hillin
 27. Hillion
 28. Holan
 29. Holein
 30. Holien
 31. Holina
 32. Hollain
 33. Hollen
 34. Hollon
 35. Holyan
 36. Houlin
 37. Howlin
 38. Hullin
 39. Hallien
 40. Halian