Cognom IbacacheSaber més respecte al cognom Ibacache és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ibacache sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ibacache.

El cognom Ibacache en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ibacache, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ibacache és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ibacache

Veure mapa del cognom Ibacache

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ibacache en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ibacache, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ibacache que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ibacache, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ibacache. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ibacache és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ibacache del món

 1. Xile Xile (7602)
 2. Argentina Argentina (285)
 3. Estats Units Estats Units (69)
 4. Brasil Brasil (34)
 5. Canadà Canadà (23)
 6. Espanya Espanya (18)
 7. Austràlia Austràlia (16)
 8. Ecuador Ecuador (11)
 9. Veneçuela Veneçuela (11)
 10. Nova Zelanda Nova Zelanda (7)
 11. Noruega Noruega (6)
 12. Perú Perú (5)
 13. França França (2)
 14. Suècia Suècia (2)
 15. Àustria Àustria (1)
 16. Alemanya Alemanya (1)
 17. Anglaterra Anglaterra (1)
 18. Gal·les Gal·les (1)
 19. Grècia Grècia (1)
 20. Mèxic Mèxic (1)
 21. Senegal Senegal (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ibacache en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ibacache poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ibacache és un cognom més freqüent, i en quins països Ibacache és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Ibacache ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Ibacache. Això es deu a que moltes vegades el cognom Ibacache ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ibacache fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ibacache.

No tots els cognoms similars al cognom Ibacache tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Ibacache que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Ibacache pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Ibacache, com podem comprovar.

 1. Ibacach
 2. Ibizugbe
 3. Ibusic
 4. Ivassich
 5. Iboukacene
 6. Ivasechko
 7. Ibujes
 8. Ivashchenko
 9. Ivashkin
 10. Ivasyuk
 11. Ivezaj
 12. Ivezic
 13. Ivasiuk
 14. Ivashko
 15. Ivashkiv
 16. Ivasuk
 17. Ivashkov
 18. Ipkiss
 19. Ibushoska
 20. Ivezić
 21. Ivziku
 22. Ipcioglu
 23. Ivushkin
 24. Ivashkevich
 25. Ifkiewicz