Cognom IbarroSaber més respecte al cognom Ibarro és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ibarro sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ibarro.

El cognom Ibarro en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ibarro, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ibarro és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ibarro

Veure mapa del cognom Ibarro

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ibarro en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ibarro, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ibarro que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ibarro, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ibarro. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ibarro és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ibarro del món

 1. Estats Units Estats Units (24)
 2. Brasil Brasil (16)
 3. Espanya Espanya (15)
 4. Colòmbia Colòmbia (11)
 5. Argentina Argentina (3)
 6. Mèxic Mèxic (2)
 7. Filipines Filipines (1)
 8. Bolívia Bolívia (1)
 9. Ecuador Ecuador (1)
 10. Illes Marianes del Nord Illes Marianes del Nord (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ibarro en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ibarro poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ibarro és un cognom més freqüent, i en quins països Ibarro és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Ibarro. Això es deu a que moltes vegades el cognom Ibarro ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ibarro fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ibarro.

Discernir si va ser abans el cognom Ibarro o algun dels cognoms similars a Ibarro no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Ibarro a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Ibarro diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ibarra
 2. Ibar
 3. Ibara
 4. Ibarria
 5. Ibero
 6. Iberri
 7. Iborra
 8. Iburo
 9. Ibro
 10. Ivarra
 11. Ibaarra
 12. Ibari
 13. Iber
 14. Ibera
 15. Ibor
 16. Ibrea
 17. Ibur
 18. Ipar
 19. Iporra
 20. Iporre
 21. Ivero
 22. Ivorra
 23. Ibrah
 24. Iparrea
 25. Iabar
 26. Ivar
 27. Ibra
 28. Iberia
 29. Ifara
 30. Ipari
 31. Ibre
 32. Iebra
 33. Iepure
 34. Iffer
 35. Ipre
 36. Iver
 37. Ivery
 38. Ivory
 39. Ivrea
 40. Ivry