Cognom IroldiSaber més respecte al cognom Iroldi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Iroldi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Iroldi.

El cognom Iroldi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Iroldi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Iroldi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Iroldi

Veure mapa del cognom Iroldi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Iroldi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Iroldi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Iroldi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Iroldi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Iroldi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Iroldi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Iroldi del món

 1. Uruguai Uruguai (318)
 2. Brasil Brasil (89)
 3. Itàlia Itàlia (58)
 4. Argentina Argentina (7)
 5. Canadà Canadà (5)
 6. Estats Units Estats Units (2)
 7. Bulgària Bulgària (1)
 8. Xile Xile (1)
 9. Indonèsia Indonèsia (1)
 10. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Iroldi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Iroldi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Iroldi és un cognom més freqüent, i en quins països Iroldi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Iroldi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Iroldi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Iroldi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Iroldi o algun dels cognoms similars a Iroldi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Iroldi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Iroldi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Iralde
 2. Iraldo
 3. Iruleta