Cognom JabatoSaber més respecte al cognom Jabato és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Jabato sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Jabato.

El cognom Jabato en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Jabato, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Jabato és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Jabato

Veure mapa del cognom Jabato

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Jabato en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Jabato, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Jabato que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Jabato, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Jabato. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Jabato és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Jabato del món

 1. Espanya Espanya (278)
 2. Filipines Filipines (7)
 3. Níger Níger (5)
 4. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 5. Paraguai Paraguai (1)
 6. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Jabato en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Jabato poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Jabato és un cognom més freqüent, i en quins països Jabato és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Jabato ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Jabato fa que puguem trobar molts cognoms similars a Jabato.

No tots els cognoms similars al cognom Jabato tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Jabato que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Jabato pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Jabato, com podem comprovar.

 1. Jabat
 2. Javato
 3. Jabaut
 4. Javat
 5. Jubeto
 6. Jabedo
 7. Jabot
 8. Jabateh
 9. Javadi
 10. Javaid
 11. Jobet
 12. Jubete
 13. Jafet
 14. Jovito
 15. Jobita
 16. Javet
 17. Jafta
 18. Jebet
 19. Jafeta
 20. Jubt
 21. Jovati
 22. Javad
 23. Japhet
 24. Javed
 25. Javeed
 26. Javid
 27. Jovita
 28. Juvete
 29. Javidi
 30. Juvet
 31. Javeid
 32. Jibdi
 33. Jaftha
 34. Jeptoo
 35. Jovet
 36. Jobda
 37. Jept
 38. Jupatowa
 39. Jouvet
 40. Jephthah