Cognom JabbouriSaber més respecte al cognom Jabbouri és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Jabbouri sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Jabbouri.

El cognom Jabbouri en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Jabbouri, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Jabbouri és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Jabbouri

Veure mapa del cognom Jabbouri

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Jabbouri en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Jabbouri, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Jabbouri que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Jabbouri, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Jabbouri. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Jabbouri és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Jabbouri del món

 1. Marroc Marroc (1567)
 2. Espanya Espanya (162)
 3. Estats Units Estats Units (19)
 4. Austràlia Austràlia (8)
 5. Dinamarca Dinamarca (8)
 6. Suècia Suècia (7)
 7. Canadà Canadà (4)
 8. França França (4)
 9. Líban Líban (3)
 10. Bèlgica Bèlgica (1)
 11. Bahrain Bahrain (1)
 12. Suïssa Suïssa (1)
 13. Alemanya Alemanya (1)
 14. Egipte Egipte (1)
 15. Anglaterra Anglaterra (1)
 16. Iraq Iraq (1)
 17. Iran Iran (1)
 18. Islàndia Islàndia (1)
 19. Itàlia Itàlia (1)
 20. Jordània Jordània (1)
 21. Kuwait Kuwait (1)
 22. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Jabbouri en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Jabbouri poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Jabbouri és un cognom més freqüent, i en quins països Jabbouri és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Jabbouri. Això es deu a que moltes vegades el cognom Jabbouri ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Jabbouri fa que puguem trobar molts cognoms similars a Jabbouri.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Jabbouri pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Jabbouri, com podem comprovar.

 1. Jabbour
 2. Jebbouri
 3. Jabouri
 4. Jabbari
 5. Jabour
 6. Jebbour
 7. Jbouri
 8. Jabauri
 9. Jaboury
 10. Jabari
 11. Jabbar
 12. Jabeur
 13. Jabiri
 14. Jabri
 15. Jabrou
 16. Jebbari
 17. Javori
 18. Jaberi
 19. Jabbara
 20. Jaafoura
 21. Jabur
 22. Jaafari
 23. Jaafri
 24. Jabar
 25. Jabara
 26. Jabare
 27. Jabarra
 28. Jaber
 29. Jabierre
 30. Jabir
 31. Jabr
 32. Jabra
 33. Jabro
 34. Jafari
 35. Jaffri
 36. Jafri
 37. Javaheri
 38. Javor
 39. Jbari
 40. Jebari