Cognom JežekSaber més respecte al cognom Ježek és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ježek sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ježek.

El cognom Ježek en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ježek, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ježek és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ježek

Veure mapa del cognom Ježek

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ježek en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ježek, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ježek que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ježek, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ježek. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ježek és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ježek del món

 1. República Txeca República Txeca (4554)
 2. Croàcia Croàcia (207)
 3. Eslovènia Eslovènia (108)
 4. Eslovàquia Eslovàquia (37)
 5. Àustria Àustria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ježek en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ježek poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ježek és un cognom més freqüent, i en quins països Ježek és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Ježek ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Ježek. Això es deu a que moltes vegades el cognom Ježek ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ježek fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ježek.

No tots els cognoms similars al cognom Ježek tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Ježek que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Jezek
 2. Jacek
 3. Jasek
 4. Jewkes
 5. Jezak
 6. Jezik
 7. Jesiak
 8. Jaczek
 9. Jezyk
 10. Jeziak
 11. Jecock
 12. Juzek
 13. Jaces
 14. Jakes
 15. Jaques
 16. Jaquez
 17. Jasiak
 18. Jasik
 19. Jejas
 20. Jeschke
 21. Jeschki
 22. Jessick
 23. Jessus
 24. Jesus
 25. Jezeski
 26. Jogues
 27. Jokes
 28. Josez
 29. Jozwik
 30. Juckes
 31. Juges
 32. Jukes
 33. Jessika
 34. Jesika
 35. Jesica
 36. Jesusa
 37. Ješić
 38. Jekić
 39. Joses
 40. Jackes