Cognom KaidenSaber més respecte al cognom Kaiden és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Kaiden sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Kaiden.

El cognom Kaiden en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Kaiden, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Kaiden és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Kaiden

Veure mapa del cognom Kaiden

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Kaiden en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Kaiden, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Kaiden que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Kaiden, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Kaiden. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Kaiden és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Kaiden del món

 1. Estats Units Estats Units (193)
 2. Indonèsia Indonèsia (9)
 3. Japó Japó (2)
 4. Israel Israel (1)
 5. Malawi Malawi (1)
 6. Pakistan Pakistan (1)
 7. Rússia Rússia (1)
 8. Tailàndia Tailàndia (1)
 9. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Kaiden en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Kaiden poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Kaiden és un cognom més freqüent, i en quins països Kaiden és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Kaiden ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Kaiden fa que puguem trobar molts cognoms similars a Kaiden.

No tots els cognoms similars al cognom Kaiden tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Kaiden que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Kaden
 2. Kayden
 3. Kadan
 4. Kadin
 5. Katen
 6. Kathen
 7. Kauten
 8. Kaddem
 9. Kadena
 10. Keyden
 11. Kadam
 12. Kadim
 13. Katan
 14. Kathan
 15. Katin
 16. Katon
 17. Kattan
 18. Kayton
 19. Keaten
 20. Ketten
 21. Khadem
 22. Kidane
 23. Kidani
 24. Kidney
 25. Kitten
 26. Kooten
 27. Koten
 28. Kothen
 29. Kotten
 30. Katain
 31. Katwan
 32. Katwon
 33. Kedem
 34. Kitan
 35. Khedun
 36. Kudin
 37. Khadun
 38. Katuon
 39. Kaitano
 40. Kaddani