Cognom KhouleSaber més respecte al cognom Khoule és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Khoule sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Khoule.

El cognom Khoule en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Khoule, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Khoule és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Khoule

Veure mapa del cognom Khoule

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Khoule en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Khoule, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Khoule que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Khoule, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Khoule. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Khoule és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Khoule del món

 1. Senegal Senegal (5656)
 2. Espanya Espanya (47)
 3. Estats Units Estats Units (16)
 4. Costa d Costa d'Ivori (5)
 5. França França (5)
 6. Itàlia Itàlia (3)
 7. Índia Índia (2)
 8. Canadà Canadà (1)
 9. Algèria Algèria (1)
 10. Gàmbia Gàmbia (1)
 11. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Khoule en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Khoule poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Khoule és un cognom més freqüent, i en quins països Khoule és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Khoule. Això es deu a que moltes vegades el cognom Khoule ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Khoule fa que puguem trobar molts cognoms similars a Khoule.

No tots els cognoms similars al cognom Khoule tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Khoule que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Khoule pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Khoule, com podem comprovar.

 1. Khoula
 2. Khoele
 3. Kholle
 4. Khole
 5. Khouli
 6. Kahoule
 7. Khol
 8. Koele
 9. Kohle
 10. Kole
 11. Kolle
 12. Koole
 13. Koul
 14. Koyle
 15. Kule
 16. Khaoula
 17. Kahoul
 18. Khoali
 19. Kholl
 20. Khoeli
 21. Khaile
 22. Koula
 23. Khouil
 24. Khele
 25. Khaouly
 26. Kaoula
 27. Kahale
 28. Kahele
 29. Kahle
 30. Kale
 31. Kalle
 32. Kaluwe
 33. Kaul
 34. Kawula
 35. Kayle
 36. Keele
 37. Kehle
 38. Keile
 39. Kele
 40. Kelle