Cognom KildaySaber més respecte al cognom Kilday és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Kilday sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Kilday.

El cognom Kilday en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Kilday, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Kilday és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Kilday

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Kilday en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Kilday, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Kilday que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Kilday, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Kilday. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Kilday és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Kilday del món

 1. Estats Units (961)
 2. Escòcia (364)
 3. Anglaterra (214)
 4. Nova Zelanda (50)
 5. Austràlia (45)
 6. Gal·les (11)
 7. Canadà (10)
 8. Sud-àfrica (5)
 9. Irlanda del Nord (4)
 10. Finlàndia (1)
 11. Grècia (1)
 12. Mèxic (1)
 13. Països Baixos (1)
 14. Rússia (1)
 15. Uganda (1)
 16. Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Kilday en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Kilday poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Kilday és un cognom més freqüent, i en quins països Kilday és un cognom insòlit o inexistent.