Cognom KinyonSaber més respecte al cognom Kinyon és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Kinyon sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Kinyon.

El cognom Kinyon en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Kinyon, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Kinyon és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Kinyon

Veure mapa del cognom Kinyon

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Kinyon en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Kinyon, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Kinyon que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Kinyon, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Kinyon. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Kinyon és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Kinyon del món

 1. Estats Units Estats Units (2026)
 2. República Dominicana República Dominicana (1)
 3. França França (1)
 4. Mèxic Mèxic (1)
 5. Malàisia Malàisia (1)
 6. Panamà Panamà (1)
 7. Singapur Singapur (1)
 8. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Kinyon en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Kinyon poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Kinyon és un cognom més freqüent, i en quins països Kinyon és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Kinyon ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Kinyon fa que puguem trobar molts cognoms similars a Kinyon.

No tots els cognoms similars al cognom Kinyon tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Kinyon que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Kenyon
 2. Kinion
 3. Kinmon
 4. Kinnon
 5. Kannon
 6. Kenion
 7. Kennon
 8. Kenon
 9. Kinen
 10. Kinman
 11. Kinnan
 12. Kinnen
 13. Kinnin
 14. Konon
 15. Konyn
 16. Kanon
 17. Kamon
 18. Kanaan
 19. Kanan
 20. Kanin
 21. Kannan
 22. Keenon
 23. Kenan
 24. Kennan
 25. Kennen
 26. Kennion
 27. Kenyam
 28. Keymon
 29. Kieman
 30. Kinahan
 31. Kinane
 32. Kinnane
 33. Kneen
 34. Konan
 35. Konen
 36. Kunin
 37. Kunnen
 38. Kenen
 39. Kenin
 40. Keinan