Cognom KlimešSaber més respecte al cognom Klimeš és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Klimeš sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Klimeš.

El cognom Klimeš en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Klimeš, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Klimeš és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Klimeš

Veure mapa del cognom Klimeš

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Klimeš en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Klimeš, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Klimeš que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Klimeš, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Klimeš. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Klimeš és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Klimeš del món

 1. República Txeca República Txeca (3039)
 2. Eslovàquia Eslovàquia (41)
 3. Croàcia Croàcia (21)
 4. Alemanya Alemanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Klimeš en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Klimeš poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Klimeš és un cognom més freqüent, i en quins països Klimeš és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Klimeš ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Klimeš. Això es deu a que moltes vegades el cognom Klimeš ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Klimeš fa que puguem trobar molts cognoms similars a Klimeš.

 1. Klimeck
 2. Klimek
 3. Klimes
 4. Klimesh
 5. Klimas
 6. Klimke
 7. Klimko
 8. Klimmek
 9. Klinect
 10. Klimuk
 11. Klimiuk
 12. Klimasz
 13. Klimkov
 14. Klimus
 15. Klimecki
 16. Klimkin
 17. Klimsch
 18. Kalinec
 19. Kalmes
 20. Kilimnik
 21. Klemas
 22. Klemick
 23. Klemish
 24. Klemke
 25. Klems
 26. Klemz
 27. Klenk
 28. Klenz
 29. Klimchak
 30. Klimczak
 31. Klimczyk
 32. Klinck
 33. Kling
 34. Klinge
 35. Klingel
 36. Klingele
 37. Klinger
 38. Klinges
 39. Klingle
 40. Klink