Cognom KnellingerSaber més respecte al cognom Knellinger és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Knellinger sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Knellinger.

El cognom Knellinger en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Knellinger, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Knellinger és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Knellinger

Veure mapa del cognom Knellinger

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Knellinger en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Knellinger, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Knellinger que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Knellinger, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Knellinger. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Knellinger és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Knellinger del món

 1. Estats Units Estats Units (141)
 2. Ghana Ghana (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Knellinger en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Knellinger poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Knellinger és un cognom més freqüent, i en quins països Knellinger és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Knellinger fa que puguem trobar molts cognoms similars a Knellinger.

No tots els cognoms similars al cognom Knellinger tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Knellinger que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Kimlinger
 2. Kemling
 3. Kenline
 4. Knieling
 5. Knollenberg
 6. Knowling
 7. Kinleiner
 8. Knellen
 9. Kimling
 10. Kneeland
 11. Knowlin
 12. Kuenlin
 13. Kniewallner
 14. Kenlin
 15. Kenelin
 16. Khemlani
 17. Kienlen
 18. Kimlin
 19. Kinlin
 20. Knollman
 21. Knowlan
 22. Knowland
 23. Knowlen
 24. Kumlien
 25. Kumlin
 26. Kainulainen
 27. Kanlinsou
 28. Komulainen
 29. Konwalinko
 30. Kinlen
 31. Kienlein
 32. Keymolen
 33. Kimelman
 34. Koehnlein
 35. Kuehnlein
 36. Kamalani
 37. Komelan
 38. Kumalni
 39. Komlan
 40. Knowlman