Cognom KöningerSaber més respecte al cognom Köninger és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Köninger sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Köninger.

El cognom Köninger en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Köninger, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Köninger és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Köninger

Veure mapa del cognom Köninger

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Köninger en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Köninger, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Köninger que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Köninger, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Köninger. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Köninger és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Köninger del món

 1. Alemanya Alemanya (928)
 2. Àustria Àustria (76)
 3. Hongria Hongria (16)
 4. Suïssa Suïssa (5)
 5. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Köninger en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Köninger poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Köninger és un cognom més freqüent, i en quins països Köninger és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Köninger pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Köninger, com podem comprovar.

 1. Kieninger
 2. Kinninger
 3. Koeninger
 4. Koninger
 5. Koninge
 6. Kanning
 7. Kenning
 8. Kennings
 9. Keuning
 10. Kinning
 11. Koening
 12. Koenings
 13. Koning
 14. Koningh
 15. Kaninga
 16. Kuning
 17. Konings
 18. Koningin
 19. Kenningley
 20. Keningley
 21. Kamminga
 22. Keningham
 23. Kennington
 24. Koenning
 25. Kominek
 26. Koninck
 27. Koninckx
 28. Konink
 29. Koninski
 30. Kuenning
 31. Kinanga
 32. Kannangara
 33. Komninos
 34. Kminek
 35. Kuminek
 36. Kenington
 37. Kaming
 38. Kimmince
 39. Kimmings
 40. Kenningham