Cognom KresakSaber més respecte al cognom Kresak és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Kresak sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Kresak.

El cognom Kresak en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Kresak, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Kresak és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Kresak

Veure mapa del cognom Kresak

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Kresak en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Kresak, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Kresak que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Kresak, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Kresak. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Kresak és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Kresak del món

 1. Estats Units Estats Units (134)
 2. Ucraïna Ucraïna (46)
 3. Polònia Polònia (26)
 4. Canadà Canadà (23)
 5. Rússia Rússia (8)
 6. Àustria Àustria (7)
 7. Eslovàquia Eslovàquia (3)
 8. Alemanya Alemanya (2)
 9. Hongria Hongria (2)
 10. Suècia Suècia (2)
 11. Bulgària Bulgària (1)
 12. República Txeca República Txeca (1)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Corea del Sud Corea del Sud (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Kresak en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Kresak poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Kresak és un cognom més freqüent, i en quins països Kresak és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Kresak tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Kresak que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Kresak o algun dels cognoms similars a Kresak no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Kresak a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Kresak diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Krisak
 2. Korsak
 3. Krecek
 4. Krisik
 5. Kryshak
 6. Krysiak
 7. Kryszak
 8. Kryzak
 9. Krzak
 10. Kryjak
 11. Krizak
 12. Krzyak
 13. Krzesa
 14. Krzesaj
 15. Kriscak
 16. Karsak
 17. Kruszak
 18. Karasek
 19. Karasik
 20. Kerisac
 21. Korchak
 22. Korczak
 23. Krizek
 24. Krosigk
 25. Kruseke
 26. Krzysiak
 27. Krzysik
 28. Krzyzak
 29. Kurosaki
 30. Krasic
 31. Kerchak
 32. Krechuk
 33. Krecic
 34. Krekic
 35. Kršiak
 36. Kruczak
 37. Krasuck
 38. Karosas
 39. Krechko
 40. Krzyk