Cognom KühnisSaber més respecte al cognom Kühnis és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Kühnis sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Kühnis.

El cognom Kühnis en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Kühnis, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Kühnis és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Kühnis

Veure mapa del cognom Kühnis

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Kühnis en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Kühnis, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Kühnis que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Kühnis, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Kühnis. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Kühnis és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Kühnis del món

 1. Suïssa Suïssa (603)
 2. Liechtenstein Liechtenstein (15)
 3. Alemanya Alemanya (2)
 4. Finlàndia Finlàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Kühnis en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Kühnis poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Kühnis és un cognom més freqüent, i en quins països Kühnis és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Kühnis o algun dels cognoms similars a Kühnis no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Kühnis a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Kühnis diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Kanis
 2. Kenis
 3. Kennis
 4. Kohns
 5. Kuhns
 6. Kunis
 7. König
 8. Köenig
 9. Küng
 10. Künzi
 11. Knis
 12. Künç
 13. Konis
 14. Kahng
 15. Kahnke
 16. Kaines
 17. Kamis
 18. Kanas
 19. Kanes
 20. Kanies
 21. Kanig
 22. Kanik
 23. Kannas
 24. Kanos
 25. Kaynes
 26. Keens
 27. Keines
 28. Kemis
 29. Kemmis
 30. Kenas
 31. Kenes
 32. Kenig
 33. Kenik
 34. Kennish
 35. Keynes
 36. Khamis
 37. Kinas
 38. Kines
 39. Kings
 40. Kinnas