Cognom LadeiraSaber més respecte al cognom Ladeira és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ladeira sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ladeira.

El cognom Ladeira en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ladeira, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ladeira és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ladeira

Veure mapa del cognom Ladeira

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ladeira en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ladeira, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ladeira que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ladeira, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ladeira. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ladeira és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ladeira del món

 1. Brasil Brasil (10829)
 2. Portugal Portugal (2038)
 3. França França (339)
 4. Sud-àfrica Sud-àfrica (265)
 5. Estats Units Estats Units (136)
 6. Anglaterra Anglaterra (37)
 7. Angola Angola (36)
 8. Canadà Canadà (32)
 9. Veneçuela Veneçuela (18)
 10. Xile Xile (6)
 11. Argentina Argentina (4)
 12. Suïssa Suïssa (3)
 13. Alemanya Alemanya (3)
 14. Austràlia Austràlia (2)
 15. Espanya Espanya (2)
 16. Itàlia Itàlia (2)
 17. Albània Albània (1)
 18. Bulgària Bulgària (1)
 19. Dinamarca Dinamarca (1)
 20. Escòcia Escòcia (1)
 21. Gal·les Gal·les (1)
 22. Irlanda Irlanda (1)
 23. Kuwait Kuwait (1)
 24. Mèxic Mèxic (1)
 25. Països Baixos Països Baixos (1)
 26. Perú Perú (1)
 27. Suècia Suècia (1)
 28. Taiwan Taiwan (1)
 29. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ladeira en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ladeira poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ladeira és un cognom més freqüent, i en quins països Ladeira és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Ladeira. Això es deu a que moltes vegades el cognom Ladeira ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ladeira fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ladeira.

Discernir si va ser abans el cognom Ladeira o algun dels cognoms similars a Ladeira no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Ladeira a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Ladeira diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ladeiro
 2. Ladera
 3. Lader
 4. Ladero
 5. Ladra
 6. Laterra
 7. Layedra
 8. Lladera
 9. Lodeiro
 10. Ludeiro
 11. Ladire
 12. Ladaria
 13. Ladaru
 14. Ladre
 15. Ladro
 16. Later
 17. Latere
 18. Lateur
 19. Latora
 20. Lauder
 21. Lawder
 22. Leader
 23. Leder
 24. Letra
 25. Lider
 26. Litera
 27. Loader
 28. Loder
 29. Luder
 30. Lyder
 31. Ladri
 32. Ledra
 33. Ladore
 34. Ladhari
 35. Ladraa
 36. Lederi
 37. Ladari
 38. Ladouari
 39. Laitre
 40. Laittre