Cognom LagueuxSaber més respecte al cognom Lagueux és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Lagueux sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Lagueux.

El cognom Lagueux en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Lagueux, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Lagueux és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Lagueux

Veure mapa del cognom Lagueux

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Lagueux en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Lagueux, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Lagueux que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Lagueux, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Lagueux. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Lagueux és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Lagueux del món

 1. Canadà Canadà (1110)
 2. Estats Units Estats Units (405)
 3. França França (51)
 4. Anglaterra Anglaterra (1)
 5. Saint Pierre i Miquelon Saint Pierre i Miquelon (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Lagueux en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Lagueux poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Lagueux és un cognom més freqüent, i en quins països Lagueux és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Lagueux ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Lagueux. Això es deu a que moltes vegades el cognom Lagueux ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Lagueux tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Lagueux que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Lagueux pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Lagueux, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Lagueux o algun dels cognoms similars a Lagueux no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Lagueux a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Lagueux diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Lequeux
 2. Lages
 3. Laguzzi
 4. Lascoux
 5. Lassaux
 6. Legaux
 7. Legoux
 8. Ligues
 9. Liguez
 10. Lacaux
 11. Lagusa
 12. Lajoux
 13. Lausus
 14. Lesieux
 15. Lachaux
 16. Lascaux
 17. Lesseux
 18. Lacek
 19. Lagace
 20. Lagache
 21. Lagacy
 22. Lagage
 23. Lagas
 24. Lagasca
 25. Lagasse
 26. Lagazo
 27. Lagesse
 28. Lagios
 29. Lagos
 30. Lagoz
 31. Laiseca
 32. Laiseka
 33. Laissus
 34. Lajous
 35. Lajugie
 36. Lakes
 37. Lakouz
 38. Laseca
 39. Lasek
 40. Lassek