Cognom LannuttiSaber més respecte al cognom Lannutti és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Lannutti sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Lannutti.

El cognom Lannutti en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Lannutti, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Lannutti és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Lannutti

Veure mapa del cognom Lannutti

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Lannutti en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Lannutti, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Lannutti que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Lannutti, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Lannutti. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Lannutti és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Lannutti del món

 1. Itàlia Itàlia (363)
 2. Argentina Argentina (333)
 3. Estats Units Estats Units (213)
 4. Suïssa Suïssa (22)
 5. Canadà Canadà (12)
 6. Bèlgica Bèlgica (11)
 7. Austràlia Austràlia (3)
 8. República Txeca República Txeca (1)
 9. França França (1)
 10. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Lannutti en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Lannutti poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Lannutti és un cognom més freqüent, i en quins països Lannutti és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Lannutti ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Lannutti fa que puguem trobar molts cognoms similars a Lannutti.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Lannutti pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Lannutti, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Lannutti o algun dels cognoms similars a Lannutti no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Lannutti a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Lannutti diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Lanetti
 2. Lanatti
 3. Lanati
 4. Lanouette
 5. Lanti
 6. Lantto
 7. Lanuto
 8. Leonetti
 9. Linnett
 10. Lionetti
 11. Lonetti
 12. Lunetti
 13. Lahniti
 14. La notte
 15. Lanotte
 16. Lynnett
 17. Linnitt
 18. Lamett
 19. Lamott
 20. Lamotta
 21. Lamotte
 22. Lamti
 23. Lanata
 24. Landi
 25. Landt
 26. Landua
 27. Lanet
 28. Lannde
 29. Lant
 30. Lante
 31. Lanto
 32. Lantow
 33. Launet
 34. Layunta
 35. La motta
 36. Lenti
 37. Lenuta
 38. Leonti
 39. Linati
 40. Linett