Cognom LesigangSaber més respecte al cognom Lesigang és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Lesigang sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Lesigang.

El cognom Lesigang en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Lesigang, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Lesigang és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Lesigang

Veure mapa del cognom Lesigang

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Lesigang en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Lesigang, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Lesigang que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Lesigang, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Lesigang. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Lesigang és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Lesigang del món

 1. Àustria Àustria (54)
 2. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Lesigang en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Lesigang poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Lesigang és un cognom més freqüent, i en quins països Lesigang és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Lesigang ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Lesigang. Això es deu a que moltes vegades el cognom Lesigang ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Lesigang tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Lesigang que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Lesigang o algun dels cognoms similars a Lesigang no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Lesigang a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Lesigang diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Liesegang
 2. Lesigne
 3. Logigan
 4. Losignan
 5. Lusignan
 6. Lusignani
 7. Liesegan
 8. Lusignant
 9. Lujigan
 10. Lasagna
 11. Lesesne
 12. Lucisano
 13. Luzignan
 14. Lasagni
 15. Legisamo
 16. Losekann
 17. Lukijan
 18. Lucigny
 19. Lucignano
 20. Losacano
 21. Lasagne
 22. Lacasan
 23. Lacusant
 24. Lasseigne
 25. Lazagna
 26. Lecesne
 27. Leguisamo
 28. Leguizamo
 29. Loccisano
 30. Losekamp
 31. Luccisano
 32. Legagnoa
 33. Legizamon
 34. Lokison
 35. Lisignoli
 36. Lassagne
 37. Leschisyn
 38. Lequesne
 39. Lejosne
 40. Lguzman