Cognom LoouserSaber més respecte al cognom Loouser és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Loouser sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Loouser.

El cognom Loouser en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Loouser, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Loouser és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Loouser

Veure mapa del cognom Loouser

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Loouser en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Loouser, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Loouser que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Loouser, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Loouser. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Loouser és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Loouser del món

 1. Brasil Brasil (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Loouser en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Loouser poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Loouser és un cognom més freqüent, i en quins països Loouser és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Loouser pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Loouser, com podem comprovar.

 1. Looser
 2. Lauser
 3. Loeser
 4. Looker
 5. Loosier
 6. Loser
 7. Losser
 8. Laguer
 9. Laguier
 10. Laser
 11. Lasser
 12. Lauger
 13. Lausier
 14. Layser
 15. Leaser
 16. Lecuyer
 17. Leeser
 18. Leiser
 19. Lequier
 20. Leser
 21. Lesser
 22. Lesuer
 23. Leusser
 24. Leyser
 25. Lieser
 26. Liser
 27. Lisser
 28. Llaser
 29. Llauger
 30. Llusar
 31. Locher
 32. Locker
 33. Lockyer
 34. Loecher
 35. Loecker
 36. Loger
 37. Loisier
 38. Loker
 39. Lokker
 40. Lokyer