Cognom M d sSaber més respecte al cognom M d s és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom M d s sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom M d s.

El cognom M d s en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de M d s, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom M d s és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom M d s

Veure mapa del cognom M d s

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de M d s en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom M d s, per a aconseguir així la informació precisa de tots els M d s que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom M d s, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom M d s. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si M d s és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més M d s del món

 1. Nigèria Nigèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de M d s en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom M d s poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals M d s és un cognom més freqüent, i en quins països M d s és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a M d s. Això es deu a que moltes vegades el cognom M d s ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom M d s fa que puguem trobar molts cognoms similars a M d s.

No tots els cognoms similars al cognom M d s tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom M d s que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom M d s o algun dels cognoms similars a M d s no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom M d s a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom M d s diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Mades
 2. Madis
 3. Medas
 4. Medes
 5. Midas
 6. Modes
 7. Modos
 8. Mides
 9. Madaj
 10. Madak
 11. Madasu
 12. Madaus
 13. Madej
 14. Madesa
 15. Madge
 16. Madias
 17. Madic
 18. Madix
 19. Madoc
 20. Madox
 21. Madoz
 22. Maets
 23. Matas
 24. Mates
 25. Matis
 26. Matos
 27. Mats
 28. Matts
 29. Matus
 30. Matys
 31. Maudes
 32. Maudos
 33. Meades
 34. Meads
 35. Meats
 36. Medak
 37. Medek
 38. Medic
 39. Medig
 40. Medja