Cognom MabrasSaber més respecte al cognom Mabras és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Mabras sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Mabras.

El cognom Mabras en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Mabras, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Mabras és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Mabras

Veure mapa del cognom Mabras

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Mabras en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Mabras, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Mabras que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Mabras, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Mabras. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Mabras és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Mabras del món

 1. Filipines Filipines (827)
 2. Espanya Espanya (78)
 3. Argentina Argentina (14)
 4. Marroc Marroc (4)
 5. Taiwan Taiwan (4)
 6. Afganistan Afganistan (1)
 7. Canadà Canadà (1)
 8. Qatar Qatar (1)
 9. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 10. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Mabras en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Mabras poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Mabras és un cognom més freqüent, i en quins països Mabras és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Mabras ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Mabras tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Mabras que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Mabras pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Mabras, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Mabras o algun dels cognoms similars a Mabras no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Mabras a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Mabras diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Mabres
 2. Maufras
 3. Mavros
 4. Mavris
 5. Mavraj
 6. Mabarak
 7. Mabruk
 8. Mabrouk
 9. Mavrakis
 10. Mobarak
 11. Mubarak
 12. Mebarak
 13. Mavric
 14. Mufraj
 15. Mbarak
 16. Mbrek
 17. Mobrise
 18. Mabroki
 19. Mabrouki
 20. Mbarek
 21. Mbarki
 22. Mebarki
 23. Meberg
 24. Mebrouk
 25. Moberg
 26. Mbarga
 27. Mabrouka
 28. Mbark
 29. Mavarez
 30. M'barek
 31. Mobrici
 32. Mavriqi
 33. Moubarak
 34. Mebarek
 35. Mapurisa
 36. Mubarik
 37. Myburgh
 38. Mappouras
 39. Meibers
 40. M'barck