Cognom Mac-donaldSaber més respecte al cognom Mac-donald és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Mac-donald sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Mac-donald.

El cognom Mac-donald en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Mac-donald, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Mac-donald és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Mac-donald

Veure mapa del cognom Mac-donald

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Mac-donald en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Mac-donald, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Mac-donald que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Mac-donald, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Mac-donald. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Mac-donald és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Mac-donald del món

 1. Xile Xile (115)
 2. Nigèria Nigèria (66)
 3. Suècia Suècia (11)
 4. Argentina Argentina (10)
 5. Canadà Canadà (8)
 6. Gal·les Gal·les (4)
 7. Surinam Surinam (4)
 8. França França (2)
 9. Haití Haití (1)
 10. Perú Perú (1)
 11. Estats Units Estats Units (1)
 12. Veneçuela Veneçuela (1)
 13. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Mac-donald en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Mac-donald poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Mac-donald és un cognom més freqüent, i en quins països Mac-donald és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Mac-donald ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Mac-donald. Això es deu a que moltes vegades el cognom Mac-donald ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Mac-donald fa que puguem trobar molts cognoms similars a Mac-donald.

No tots els cognoms similars al cognom Mac-donald tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Mac-donald que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Mac-donald o algun dels cognoms similars a Mac-donald no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Mac-donald a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Mac-donald diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Macdonald
 2. Mackdonald
 3. Mc-donald
 4. Mac donald
 5. Mcdonald
 6. Mc'donald
 7. Macdonell
 8. Mcdonal
 9. Mcdonalds
 10. Mcdonals
 11. Macdona
 12. Mc-donagh
 13. Mcdonand
 14. Macdonnell
 15. Macedoni
 16. Macedonia
 17. Macedonio
 18. Magdonell
 19. Mcdanal
 20. Mcdaneld
 21. Mcdannald
 22. Mcdonagh
 23. Mcdonel
 24. Mcdonell
 25. Mcdonnold
 26. Mcdonald's
 27. Macedon
 28. Macedonian
 29. Macdonna
 30. Macedone
 31. Mc-donnell
 32. Macdonogh
 33. Macadam
 34. Macadams
 35. Macdaniel
 36. Macdonough
 37. Machedon
 38. Masdon
 39. Masdoni
 40. Maxedon