Cognom MakopoSaber més respecte al cognom Makopo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Makopo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Makopo.

El cognom Makopo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Makopo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Makopo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Makopo

Veure mapa del cognom Makopo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Makopo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Makopo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Makopo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Makopo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Makopo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Makopo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Makopo del món

 1. Sud-àfrica Sud-àfrica (3616)
 2. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1539)
 3. Lesotho Lesotho (246)
 4. Botswana Botswana (193)
 5. Tanzània Tanzània (111)
 6. Zàmbia Zàmbia (44)
 7. Uganda Uganda (32)
 8. Anglaterra Anglaterra (5)
 9. Kenya Kenya (4)
 10. Zimbabwe Zimbabwe (2)
 11. Xina Xina (1)
 12. Gal·les Gal·les (1)
 13. Islàndia Islàndia (1)
 14. Ruanda Ruanda (1)
 15. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Makopo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Makopo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Makopo és un cognom més freqüent, i en quins països Makopo és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Makopo. Això es deu a que moltes vegades el cognom Makopo ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Makopo tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Makopo que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Makobo
 2. Makepe
 3. Makgopa
 4. Makoba
 5. Makape
 6. Macovo
 7. Makov
 8. Makovi
 9. Macebo
 10. Macip
 11. Macipe
 12. Macoppe
 13. Maikov
 14. Makhfi
 15. Makhov
 16. Makovey
 17. Masip
 18. Masipe
 19. Maspe
 20. Massop
 21. Masupi
 22. Mazepa
 23. Mikov
 24. Mikova
 25. Moskop
 26. Muskopf
 27. Mukupa
 28. Mackova
 29. Makgoba
 30. Mukebo
 31. Makhubo
 32. Mokhobo
 33. Mazyopa
 34. Mikobi
 35. Mukobe
 36. Masevo
 37. Makeev
 38. Makaba
 39. Makhoba
 40. Magoba