Cognom McclenanSaber més respecte al cognom Mcclenan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Mcclenan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Mcclenan.

El cognom Mcclenan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Mcclenan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Mcclenan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Mcclenan

Veure mapa del cognom Mcclenan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Mcclenan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Mcclenan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Mcclenan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Mcclenan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Mcclenan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Mcclenan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Mcclenan del món

 1. Estats Units Estats Units (134)
 2. Anglaterra Anglaterra (20)
 3. Jamaica Jamaica (10)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Mcclenan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Mcclenan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Mcclenan és un cognom més freqüent, i en quins països Mcclenan és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Mcclenan. Això es deu a que moltes vegades el cognom Mcclenan ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Mcclenan tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Mcclenan que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Mcclenan pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Mcclenan, com podem comprovar.

 1. Mcclean
 2. Mcclennan
 3. Mcclenon
 4. Mclenan
 5. Maclean
 6. Maclennan
 7. Mcaleenan
 8. Mcalonan
 9. Mcclanhan
 10. Mcclenahan
 11. Mcclendon
 12. Mccleney
 13. Mcclennen
 14. Mcclennon
 15. Mcclenny
 16. Mcclenton
 17. Mcglenn
 18. Mclean
 19. Mclennan
 20. Mclenon
 21. Mc-lean
 22. Meclean
 23. Mcleman
 24. Mcclounan
 25. Macklean
 26. Maclina
 27. Mcallan
 28. Mccallan
 29. Mccalman
 30. Mccellan
 31. Mcclain
 32. Mcclam
 33. Mcclanahan
 34. Mcclancy
 35. Mcclane
 36. Mcclaney
 37. Mcclemens
 38. Mcclement
 39. Mcclenaghan
 40. Mcclenathan