Cognom McdeavittSaber més respecte al cognom Mcdeavitt és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Mcdeavitt sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Mcdeavitt.

El cognom Mcdeavitt en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Mcdeavitt, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Mcdeavitt és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Mcdeavitt

Veure mapa del cognom Mcdeavitt

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Mcdeavitt en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Mcdeavitt, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Mcdeavitt que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Mcdeavitt, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Mcdeavitt. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Mcdeavitt és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Mcdeavitt del món

 1. Estats Units Estats Units (199)
 2. Anglaterra Anglaterra (1)
 3. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Mcdeavitt en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Mcdeavitt poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Mcdeavitt és un cognom més freqüent, i en quins països Mcdeavitt és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Mcdeavitt tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Mcdeavitt que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Mcdeavitt pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Mcdeavitt, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Mcdeavitt o algun dels cognoms similars a Mcdeavitt no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Mcdeavitt a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Mcdeavitt diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Mcdavitt
 2. Mcdevitt
 3. Mcdivitt
 4. Mcdavid
 5. Mcdavis
 6. Mcdiffitt
 7. Macdivitt
 8. Mcdiffett
 9. Mctavish
 10. Mactavish
 11. Mcduffie
 12. Mctavous
 13. Macduffie
 14. Masdefiol
 15. Masdeval
 16. Masdevall
 17. Mcduff
 18. Mcduffee
 19. Mcduffey
 20. Mcduffy
 21. Mestivier
 22. Mistovich
 23. Mustafi
 24. Mustafic
 25. Mustafin
 26. Mustapich
 27. Mustafina
 28. Mastovich
 29. Mactavious
 30. Mustafić
 31. Mustapić
 32. Mcsteven
 33. Macduff
 34. Majdoubi
 35. Mejdoub
 36. Mejdoubi
 37. Mijatovi
 38. Mijatovic
 39. Mostafa
 40. Mostafavi