Cognom McgavernSaber més respecte al cognom Mcgavern és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Mcgavern sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Mcgavern.

El cognom Mcgavern en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Mcgavern, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Mcgavern és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Mcgavern

Veure mapa del cognom Mcgavern

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Mcgavern en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Mcgavern, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Mcgavern que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Mcgavern, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Mcgavern. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Mcgavern és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Mcgavern del món

 1. Estats Units Estats Units (114)
 2. Canadà Canadà (10)
 3. Gal·les Gal·les (5)
 4. Austràlia Austràlia (3)
 5. Mèxic Mèxic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Mcgavern en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Mcgavern poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Mcgavern és un cognom més freqüent, i en quins països Mcgavern és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Mcgavern fa que puguem trobar molts cognoms similars a Mcgavern.

No tots els cognoms similars al cognom Mcgavern tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Mcgavern que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Mcgivern
 2. Mcgovern
 3. Macgovern
 4. Magovern
 5. Mcgavran
 6. Mcgiveron
 7. Megivern
 8. Mogavero
 9. Mugavero
 10. Mcgobern
 11. Mcgyver
 12. Mccovery
 13. Mcever
 14. Mcevers
 15. Mcgauvran
 16. Mcgeever
 17. Mciver
 18. Mckever
 19. Mckiver
 20. Mucavero
 21. Macgyver
 22. Mocavero
 23. Maciver
 24. Mcaferty
 25. Mcbarron
 26. Mcbrayer
 27. Mcbreen
 28. Mcbrien
 29. Mccaffery
 30. Mcfarlan
 31. Mcfarlen
 32. Mcfarlin
 33. Mcfarren
 34. Mcferon
 35. Mcgiffert
 36. Mcivor
 37. Mckeever
 38. Mckeiver
 39. Mckiever
 40. Mcpheron