Cognom McginnellSaber més respecte al cognom Mcginnell és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Mcginnell sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Mcginnell.

El cognom Mcginnell en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Mcginnell, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Mcginnell és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Mcginnell

Veure mapa del cognom Mcginnell

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Mcginnell en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Mcginnell, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Mcginnell que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Mcginnell, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Mcginnell. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Mcginnell és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Mcginnell del món

 1. Anglaterra Anglaterra (41)
 2. Irlanda Irlanda (14)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Mcginnell en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Mcginnell poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Mcginnell és un cognom més freqüent, i en quins països Mcginnell és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Mcginnell ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Mcginnell. Això es deu a que moltes vegades el cognom Mcginnell ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Mcginnell fa que puguem trobar molts cognoms similars a Mcginnell.

No tots els cognoms similars al cognom Mcginnell tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Mcginnell que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Mcginnell pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Mcginnell, com podem comprovar.

 1. Mcgonnell
 2. Mckinnell
 3. Mcconnell
 4. Macconnell
 5. Magnell
 6. Mcconell
 7. Mcconnel
 8. Mcconwell
 9. Mcginley
 10. Mcinelly
 11. Mcnell
 12. Mcniell
 13. Mc-connell
 14. Mc'connell
 15. Macinelli
 16. Magnall
 17. Magnelli
 18. Masanell
 19. Masinelli
 20. Mcanelly
 21. Mcannally
 22. Mcinally
 23. Mckinley
 24. Mckinnley
 25. Mckneely
 26. Mcknelly
 27. Mcnall
 28. Mcneal
 29. Mcneel
 30. Mcneela
 31. Mcneely
 32. Mcneil
 33. Mcneill
 34. Mcnelly
 35. Mcniel
 36. Meginley
 37. Miccinelli
 38. Michinel
 39. Mignella
 40. Machinelli