Cognom McgonagallSaber més respecte al cognom Mcgonagall és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Mcgonagall sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Mcgonagall.

El cognom Mcgonagall en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Mcgonagall, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Mcgonagall és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Mcgonagall

Veure mapa del cognom Mcgonagall

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Mcgonagall en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Mcgonagall, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Mcgonagall que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Mcgonagall, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Mcgonagall. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Mcgonagall és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Mcgonagall del món

 1. Escòcia Escòcia (26)
 2. Anglaterra Anglaterra (3)
 3. Rússia Rússia (3)
 4. Xina Xina (1)
 5. Tailàndia Tailàndia (1)
 6. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Mcgonagall en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Mcgonagall poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Mcgonagall és un cognom més freqüent, i en quins països Mcgonagall és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Mcgonagall fa que puguem trobar molts cognoms similars a Mcgonagall.

No tots els cognoms similars al cognom Mcgonagall tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Mcgonagall que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Mcgonagall o algun dels cognoms similars a Mcgonagall no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Mcgonagall a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Mcgonagall diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Mcgonagill
 2. Mcgonagal
 3. Mcgonagle
 4. Mcgonegal
 5. Mcgonigal
 6. Mcgonegle
 7. Mcgonigle
 8. Mcconigal
 9. Mcconaghie
 10. Mcconaghy
 11. Maganga
 12. Magnocavalli
 13. Magnocavallo
 14. Makonga
 15. Masengale
 16. Masengill
 17. Masingale
 18. Masingill
 19. Masunaga
 20. Mcconachie
 21. Mcconaughey
 22. Mcconaughy
 23. Mcconeghy
 24. Mcging
 25. Mcgunnigle
 26. Mcnicoll
 27. Magongo
 28. Makangala
 29. Mgonja
 30. Mchenga
 31. Mganga
 32. Msongole
 33. Magnago
 34. Magnaghi
 35. Macconaghy
 36. Magnac
 37. Magnasco
 38. Masanga
 39. Masnago
 40. Massengale