Cognom Mendes lopesSaber més respecte al cognom Mendes lopes és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Mendes lopes sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Mendes lopes.

El cognom Mendes lopes en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Mendes lopes, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Mendes lopes és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Mendes lopes

Veure mapa del cognom Mendes lopes

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Mendes lopes en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Mendes lopes, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Mendes lopes que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Mendes lopes, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Mendes lopes. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Mendes lopes és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Mendes lopes del món

 1. Brasil Brasil (528)
 2. Cap Verd Cap Verd (166)
 3. França França (61)
 4. Luxemburg Luxemburg (20)
 5. Uruguai Uruguai (18)
 6. Suïssa Suïssa (3)
 7. Alemanya Alemanya (2)
 8. Països Baixos Països Baixos (1)
 9. Suècia Suècia (1)
 10. Sao Tomé i Príncipe Sao Tomé i Príncipe (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Mendes lopes en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Mendes lopes poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Mendes lopes és un cognom més freqüent, i en quins països Mendes lopes és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Mendes lopes ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Mendes lopes fa que puguem trobar molts cognoms similars a Mendes lopes.

Discernir si va ser abans el cognom Mendes lopes o algun dels cognoms similars a Mendes lopes no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Mendes lopes a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Mendes lopes diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Mendes gomes
 2. Mendezlopez
 3. Mendes borges
 4. Mendes soares
 5. Mendes alves
 6. Mendes pires
 7. Montes lopez
 8. Mendes rocha
 9. Mendes dias
 10. Mendes moreno
 11. Mendes reis
 12. Mendese
 13. Mendes tavares
 14. Mendes semedo
 15. Mendes correia
 16. Mendes varela
 17. Mendes moreira
 18. Mendes dos reis
 19. Mendes silva
 20. Mendes sanches
 21. Mendes vaz
 22. Mendes afonso
 23. Mendes pinho
 24. Mendes santos
 25. Mendes
 26. Mendezona
 27. Mendez amaya
 28. Mendicote
 29. Montecelos
 30. Montesinos
 31. Mendikote
 32. Mendegoria
 33. Mendozs
 34. Mentese
 35. Mendes de pina
 36. Mendes monteiro
 37. Mendes cabral
 38. Mendes rodrigues
 39. Mendes cardoso
 40. Mendes pereira