Cognom MoziSaber més respecte al cognom Mozi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Mozi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Mozi.

El cognom Mozi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Mozi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Mozi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Mozi

Veure mapa del cognom Mozi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Mozi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Mozi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Mozi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Mozi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Mozi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Mozi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Mozi del món

 1. Índia Índia (7603)
 2. Iran Iran (3308)
 3. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (212)
 4. Nigèria Nigèria (159)
 5. Estats Units Estats Units (56)
 6. Brasil Brasil (11)
 7. Rússia Rússia (9)
 8. Pakistan Pakistan (6)
 9. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (5)
 10. Hongria Hongria (2)
 11. Malàisia Malàisia (2)
 12. Níger Níger (2)
 13. Uganda Uganda (2)
 14. Bulgària Bulgària (1)
 15. Bielorússia Bielorússia (1)
 16. Canadà Canadà (1)
 17. Camerun Camerun (1)
 18. Colòmbia Colòmbia (1)
 19. França França (1)
 20. Grècia Grècia (1)
 21. Filipines Filipines (1)
 22. Eslovàquia Eslovàquia (1)
 23. Turquia Turquia (1)
 24. Burkina Faso Burkina Faso (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Mozi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Mozi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Mozi és un cognom més freqüent, i en quins països Mozi és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Mozi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Mozi.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Mozi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Mozi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Mozi o algun dels cognoms similars a Mozi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Mozi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Mozi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Mazi
 2. Moci
 3. Moz
 4. Moza
 5. Moze
 6. Mozie
 7. Mozo
 8. Mozzi
 9. Muzi
 10. Moji
 11. Moxi
 12. Moizi
 13. Magi
 14. Maizi
 15. Maji
 16. Maki
 17. Masi
 18. Maxi
 19. Maz
 20. Maza
 21. Maze
 22. Mazie
 23. Mazio
 24. Mazo
 25. Mazy
 26. Mazzi
 27. Meki
 28. Meoz
 29. Mesi
 30. Mez
 31. Meza
 32. Mezei
 33. Mezo
 34. Mezu
 35. Mezui
 36. Mezzi
 37. Mici
 38. Miki
 39. Miosi
 40. Miozzi