Cognom NasarioSaber més respecte al cognom Nasario és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Nasario sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Nasario.

El cognom Nasario en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Nasario, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Nasario és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Nasario

Veure mapa del cognom Nasario

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Nasario en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Nasario, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Nasario que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Nasario, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Nasario. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Nasario és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Nasario del món

 1. Brasil Brasil (434)
 2. Mèxic Mèxic (354)
 3. Estats Units Estats Units (130)
 4. Filipines Filipines (41)
 5. Belize Belize (34)
 6. Perú Perú (34)
 7. Argentina Argentina (29)
 8. República Dominicana República Dominicana (23)
 9. Uruguai Uruguai (23)
 10. Guyana Guyana (19)
 11. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (11)
 12. Cuba Cuba (9)
 13. Veneçuela Veneçuela (8)
 14. Nicaragua Nicaragua (5)
 15. Fiji Fiji (4)
 16. Noruega Noruega (4)
 17. Austràlia Austràlia (1)
 18. Bolívia Bolívia (1)
 19. Colòmbia Colòmbia (1)
 20. Cap Verd Cap Verd (1)
 21. Alemanya Alemanya (1)
 22. França França (1)
 23. Kenya Kenya (1)
 24. Moçambic Moçambic (1)
 25. Niue Niue (1)
 26. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 27. Portugal Portugal (1)
 28. Illes Salomó Illes Salomó (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Nasario en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Nasario poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Nasario és un cognom més freqüent, i en quins països Nasario és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Nasario ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Nasario. Això es deu a que moltes vegades el cognom Nasario ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Nasario pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Nasario, com podem comprovar.

 1. Nacario
 2. Nasari
 3. Nazario
 4. Najari
 5. Najarro
 6. Nasar
 7. Nasarre
 8. Naseri
 9. Nasiri
 10. Nasri
 11. Nassari
 12. Nassri
 13. Nazari
 14. Nazaria
 15. Nazariy
 16. Nasuri
 17. Nazarii
 18. Nasoro
 19. Nosari
 20. Nagaro
 21. Nacar
 22. Naccari
 23. Naceri
 24. Naciri
 25. Nagar
 26. Nagori
 27. Najar
 28. Najara
 29. Najjari
 30. Naseiro
 31. Naser
 32. Nasir
 33. Nasiru
 34. Naskar
 35. Nasr
 36. Nassar
 37. Nasseri
 38. Nassir
 39. Nassiri
 40. Nassoro