Cognom NěmecSaber més respecte al cognom Němec és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Němec sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Němec.

El cognom Němec en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Němec, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Němec és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Němec

Veure mapa del cognom Němec

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Němec en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Němec, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Němec que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Němec, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Němec. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Němec és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Němec del món

 1. República Txeca República Txeca (7639)
 2. Eslovàquia Eslovàquia (45)
 3. Austràlia Austràlia (1)
 4. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Němec en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Němec poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Němec és un cognom més freqüent, i en quins països Němec és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Němec tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Němec que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Němec o algun dels cognoms similars a Němec no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Němec a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Němec diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Nemec
 2. Names
 3. Naumes
 4. Nemes
 5. Niemeck
 6. Niemiec
 7. Nimes
 8. Numez
 9. Nomes
 10. Neemes
 11. Namoc
 12. Nemek
 13. Niemes
 14. Neames
 15. Nance
 16. Nanes
 17. Nanez
 18. Nanke
 19. Nanse
 20. Naymik
 21. Neuneck
 22. Nimas
 23. Nimick
 24. Nimis
 25. Nimke
 26. Nims
 27. Nimz
 28. Niñez
 29. Nines
 30. Ninke
 31. Nomas
 32. Nomis
 33. Noms
 34. Nones
 35. Nonez
 36. Nuanes
 37. Nuanez
 38. Nuñez
 39. Nunes
 40. Nunyes