Cognom NorjaSaber més respecte al cognom Norja és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Norja sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Norja.

El cognom Norja en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Norja, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Norja és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Norja

Veure mapa del cognom Norja

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Norja en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Norja, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Norja que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Norja, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Norja. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Norja és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Norja del món

 1. Albània Albània (275)
 2. Finlàndia Finlàndia (159)
 3. Indonèsia Indonèsia (42)
 4. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (4)
 5. Malàisia Malàisia (3)
 6. Estats Units Estats Units (2)
 7. Afganistan Afganistan (1)
 8. Dinamarca Dinamarca (1)
 9. França França (1)
 10. Països Baixos Països Baixos (1)
 11. Filipines Filipines (1)
 12. Tailàndia Tailàndia (1)
 13. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Norja en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Norja poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Norja és un cognom més freqüent, i en quins països Norja és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Nerja
 2. Norza
 3. Norka
 4. Norsa
 5. Narca
 6. Nerga
 7. Norcia
 8. Norek
 9. Nores
 10. Noris
 11. Nork
 12. Norko
 13. Nors
 14. Norse
 15. Norik
 16. Norus
 17. Norica
 18. Narga
 19. Norgay
 20. Noraj
 21. Norega
 22. Norco
 23. Norgia
 24. Noraz
 25. Noras
 26. Nurka
 27. Narag
 28. Narcy
 29. Narejo
 30. Nares
 31. Narez
 32. Nargi
 33. Nariz
 34. Narog
 35. Narus
 36. Neras
 37. Neres
 38. Nerez
 39. Neris
 40. Neriz