Cognom NoubouSaber més respecte al cognom Noubou és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Noubou sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Noubou.

El cognom Noubou en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Noubou, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Noubou és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Noubou

Veure mapa del cognom Noubou

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Noubou en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Noubou, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Noubou que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Noubou, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Noubou. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Noubou és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Noubou del món

 1. Camerun Camerun (245)
 2. Bèlgica Bèlgica (1)
 3. Alemanya Alemanya (1)
 4. Algèria Algèria (1)
 5. Níger Níger (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Noubou en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Noubou poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Noubou és un cognom més freqüent, i en quins països Noubou és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Noubou ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Noubou. Això es deu a que moltes vegades el cognom Noubou ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Noubou tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Noubou que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Noubou o algun dels cognoms similars a Noubou no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Noubou a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Noubou diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Neubo
 2. Niubo
 3. Nobau
 4. Noboa
 5. Nebbou
 6. Nibou
 7. Nabau
 8. Naub
 9. Neuhof
 10. Niboy
 11. Nob
 12. Nobbe
 13. Nobe
 14. Nobia
 15. Noufe
 16. Nouveau
 17. Novau
 18. Noveau
 19. Novio
 20. Novo
 21. Novoa
 22. Nuby
 23. Nybo
 24. Nabo
 25. Nubia
 26. Nube
 27. Nobi
 28. Noob
 29. Nebu
 30. Noeb
 31. Noba
 32. Nwibo
 33. Noyb
 34. Noib
 35. Nebo
 36. Nabu
 37. Niubó
 38. Noufi
 39. Niuvo
 40. Noivo